De Fotografen stellen zich voor

Alexandra

Alexandra

Magnetic Fotografie

Mijn naam is Alexandra (1985) en ik ben de eigenaar van Magnetic Fotografie, gespecialiseerd in het maken van vrouwenportretten en zakelijke portretten van mannen. Ik heb besloten om van mijn passie mijn beroep te gaan maken. Ik woon in Doetinchem en ik ben een fanatiek golfer.

Voor meer informatie kun je kijken op www.magneticfotografie.nl

Hans

Hans

Hans Malestein

Ik ben Hans Malestein, getrouwd, heb 2 kinderen en woon in de Gelderse plaats Barneveld, midden in de Food Valley. Naast mijn reguliere baan als Delivery Manager op gebied van HR/IT implementaties bij een bedrijf in Arnhem, is fotograferen mijn grote hobby! Ik maak voornamelijk familiereportages, fotoshoots, portretten, sfeerimpressies van bedrijfs- en familie uitjes en foto’s van de natuur. Vooral buiten op locatie.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.hansmalestein.nl

Marieke

Marieke

Marieke de Boer – Fotografie

Mijn naam is Marieke de Boer en ik ben geboren en getogen in Varsseveld. Tijdens mijn toeristische opleiding heb ik een aantal jaren in Zwolle gewoond maar verder ben ik trouw gebleven aan de Achterhoek. Ik heb er mijn partner leren kennen en samen hebben we 2 zoons. Wij houden van reizen, natuur en het buitenleven. In loondienst heb ik diverse commerciële functies gehad bij 3 verschillende bedrijven in Gelderland. In september 2016 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en ben ik gestart als zelfstandig fotograaf. Zowel particulieren als bedrijven zijn mijn opdrachtgevers en mijn vrije werk maak ik graag in de natuur.

Meer informatie staat op www.mariekedeboer-fotografie.nl

Marja Poldermans

Marja Poldermans

Het allerleukste aan mijn werk als fotograaf is dat ik bij anderen ‘in de keuken mag kijken’. Ik ontmoet veel mensen, zowel zakelijk als particulier, en leer daar van. Met mijn camera ga ik op zoek naar de kracht van mensen, de sfeer van het moment, de schoonheid van een product. Door altijd op locatie te werken moet ik veel improviseren. Dat vergt behoorlijk wat mensenkennis, vakkennis, flexibiliteit en creativiteit.

Ik word simpelweg blij van mijn werk! Natuurlijk staat voorop dat de mensen die ik fotografeer tevreden zijn met het resultaat. Mijn slogan is daarom ‘Voor een positief beeld’.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.mpfotografie.nl