#Marjolijn uit Nijmegen

Ik ben Marjolijn Mijling, raadslid in Nijmegen. Bij de Bibliotheek Gelderland Zuid ben ik verantwoordelijk voor de verantwoording van de niet-financiële cijfers en privacy. Ik woon samen met mijn katten Tijger en Jack. Maar het belangrijkste in mijn leven: ik ben de trotse tante van Britt (10) en Lukas (7), liefkozend Het Grut genoemd!.

Mijn werkweek is vaak een combinatie tussen bibliotheek- en raadswerk. Als nieuw raadslid heb ik nog veel verdiepingssessies om dossierkennis op te doen, maar ik woon ook veel bewonersinitiatieven bij. Voor mijn ontspanning borrel ik graag metvrienden en collega’s of bezoek ik het filmhuis.Ik ga ook graag naar De Vereeniging voor een klassiek concert, maar ook lezen op mijn eigenbank thuis vind ik erg fijn.

Ik word gelukkig van het Grut. Naast de leuke dingen die we samen doen, geniet ik ook intens van de mooie, verrassende gesprekken die we voeren. Ze zijn een verrijking van mijn leven en ik voel me een bevoorrecht mens met zoveel liefde.

“Nijmegenaren zijn recht door zee. Je kan een open gesprek voeren en zeggen waar het op staat zonder meteen ruzie te krijgen.”