#Björn uit Wijchen

Ik ben Björn Derksen uit Wijchen.

In mijn vrije tijd fiets ik graag door de regio. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin.

Ik ben geboren in Nijmegen en wil niet weg uit deze regio. Het is een prachtige omgeving, veel rust en alles toch relatief dichtbij.

 Ik ben projectleider bij een waterschap én gemeenteraadslid in Wijchen. Een normale werkdag is zeer afwisselend. Ik begin vroeg aan mijn werk als projectleider bij het waterschap. Daar geef ik leiding aan een team van 20 personen en zorg ik samen met het team dat het project goed verloopt. Dan ga ik naar huis en eet ik samen met mijn gezin. Vervolgens leg ik mijn twee zoontjes op bed. Om daarna aan mijn werkzaamheden voor de gemeenteraad in Wijchen te beginnen. Dit zijn fractievergaderingen, informatiebijeenkomsten en commissie- en raadsvergaderingen.

Het kasteel in Wijchen is mijn favoriete plekje. Het is er prachtig!