#Ingrid uit Doetinchem

Mijn collega CDA-wethouders uit de Achterhoek ontmoet ik regelmatig, o.a. tijdens werkbesprekingen en bijeenkomsten in de regio. Het is prettig om met elkaar te sparren over onderwerpen die ons allemaal bezighouden en om de onderlinge contacten goed te onderhouden.

Iedere dag start ik met het lezen van mijn e-mails en bereid ik mijn verdere besprekingen van de dag voor.

Ik ben ontzettend gelukkig in mijn huidige functie als wethouder en eerste loco-burgemeester van de mooie gemeente Doetinchem. In 2014 ben ik door CDA Doetinchem benaderd met de vraag of ik wilde komen praten over het wethouderschap. Dat klikte en was de directe aanleiding om te verhuizen van de Randstad naar Doetinchem.

Voorafgaand aan de gemeenteraadsvergaderingen vindt er een korte voorbespreking plaats met het voltallige college.

Het geeft me ongelooflijk veel energie om samen met inwoners, ondernemers en collega’s te werken aan een mooie toekomst voor Doetinchem als gastvrije centrumstad in de Achterhoek.